Er is niets in ons wat niet bedoeld is er te zijn.

Intake voor opleiding Inner Singing Facilitator

Omdat het voor beide partijen fijn is als jij op de goede plek bent bij de opleiding tot ‘Inner Singing facilitator’ is het behulpzaam als je het formulier invult.

Op basis van je antwoorden word je uitgenodigd voor een intakegesprek waarin jij en ook de docent vragen kunnen stellen om zorgvuldig te onderzoeken of de opleiding aansluit bij je leerverlangen.

Intake & aanmelding

Het meedoen aan de intake procedure verplicht nog nergens toe. Als je bent toegelaten na het online intakegesprek, kun je je aanmelden.

We adviseren je om de open avond of een andere activiteit ter kennismaking met de hoofddocent te doen.

Motivatie

Hieronder vind je een aantal vragen m.b.t. jouw deelname aan de Opleiding tot Inner Singing Facilitator.

Je hebt er niet meer dan 20 minuten voor nodig als je niet te lang nadenkt over de antwoorden maar de vragen impulsief invult. Besef dat je de vragen niet ‘goed of fout’ kan beantwoorden.

Je antwoorden worden alleen door de hoofddocent gezien en worden niet gecommuniceerd met anderen mensen.

Voor diegenen die in hun functie niet of nauwelijks coachen of trainen, is het toch belangrijk om de vragen te beantwoorden. Laat de vraag dan betrekking hebben op een situatie die je wel herkent. Vervang het  woord coach/trainer dan door ‘begeleider’; denk dan dus aan situaties waarbij je een ander begeleidt of adviseert.

Succes!