Vrijheid, vreugde, eenvoud!

Inner Singing events

Meer info

Introductie Inner Singing - zondag 30 augustus

Wil je weten wat Inner Singing is en wat het voor je kan doen? Deze introductie is geschikt voor iedereen die wil kennismaken of interesse in de opleiding heeft.

Meer info
Meer info

De kracht van de vrouwenstem - zondag 4 oktober

Ervaar de weldaad van de vrouwenstem en het delen en elkaar steunen in een vrouwengroep.

Meer info
Meer info

Yoga & mantra - 4 donderdagavonden

Een avond lichaam en geest ontspannen met yoga en mantra’s zingen.

Meer info

De kracht van de vrouwenstem

Ik heb ervaren hoeveel mijn hart lijkt op dat van andere vrouwen. De overwinningen, verliezen, kinderen, pijn van geen kinderen, dromen, verraad, hoop …

We hebben veel te delen en het zingen van je eigen lied met alles wat daarin, in het huidige moment, hoorbaar wordt is van grote helende waarde. Het laat ons onze dragende kracht ervaren.

Daarom wil ik dit werk heel graag ook delen in een vrouwengroep.

Deze workshop speciaal voor vrouwen gaat over de ruimte en kracht die ontstaat als jouw stem in spreken of zingen ondersteund wordt door je bekkengebied.

Er is een verschil tussen kracht die we ‘doen’ en de kracht die we ‘zijn’. Contact met je bekkengebied helpt je vanuit stevigheid expressie te geven.

In de ochtend doen we eenvoudige yoga & lichaamsoefeningen en werken we met adem- en klank om te verzachten en je te verbinden met je bekkengebied.

In de middag gaan we zingen en onderzoek je jouw eigen lied en geluid met alles wat daarin in het huidige moment hoorbaar wordt. Je wordt begeleid om dicht bij jezelf te blijven waardoor je precies de stap zet die bij je past.

De ruimte die je dan ervaart, ontstaat vanzelf. Het is je essentie die zal klinken omdat alles wat in je leeft wordt verwelkomd om mee te resoneren. Je voelt je geaard en aanwezig. Stevig vanuit je bekken. Een vitaliserende ervaring!

We sluiten af met samenzang waarin kan integreren wat gedurende de dag beleefd is.

Aantal deelnemers 8.
Zowel de locatie als het programma is ingericht rekening houdend met de Covid-19 voorschriften.

Het lied van onze ziel wil gezongen worden.

Er huilen meer vrouwen, hardop of in stilte, iedere fractie van een seconde, in iedere stad of elk land, dan wie dan ook -man of vrouw- zich realiseert. We huilen om onze kinderen, onze geliefden, onze ouders en onszelf. We huilen beschaamd omdat we vinden er geen recht op te hebben, en we huilen in vrede omdat we vinden dat het tijd wordt dat we huilen. We huilen om de wereld en toch denken we dat we in eenzaamheid huilen. (Marianne Wiliamson)

Het bovenstaande stukje lijkt misschien wat zwaar als uitnodiging om te komen zingen. Toch vind ik het een mooi stukje en vooral het laatste zinnetje raakt me.

Ik meld mij aan voor De kracht van de vrouwenstem

Datum & tijd

zondag 4 oktober
10.00 – 17.00 uur

Locatie

Frankenslag 11
2582 HB Den Haag

Parkeren 3 euro per uur. Tot 13.00 uur gratis parkeren.
Goed bereikbaar met OV, tram 1 op 5 minuten lopen.

Maximum aantal deelnemers 8.

Kosten

€ 115,00 (incl. btw)
Inclusief koffie, thee, lekkers

Introductie Inner Singing

Een ochtend waarin je kunt ervaren wat Inner Singing voor je kan betekenen.

Vrij zingen roept bij velen van ons een groot verlangen op. Dat is niet voor niets. Onze essentie is vreugdevol en wil zingen.

Daarnaast kom je juist als je vrij wilt spreken of zingen soms ook het deel tegen waarin je je minder vrij voelt; gedoe!

Dat is enerzijds vervelend maar het is ook een kans. Omdat de stem zo verbonden is met wie we ten diepste zijn, is het soms verassend wat er wil klinken én het klopt altijd. Een dag Inner Singing is daarom ook een dag van heling.

Misschien vraagt het wat moed én kun je vervolgens ontdekken hoe eenvoudig het leven kan zijn als je aanwezig bent bij wat er nu is.

Omdat het lichaam altijd nu is en in tegenstelling tot onze denkgeest niet vooruit of terugdenkt, gebruiken we het lichaam en de adem als startpunt voor verschillende oefeningen. Hierdoor word je gewaar van wat je voelt in het huidige moment en leer je hoe dat met jouw stem mee kan werken.

Maximaal aantal deelnemers: 8.
Zowel de locatie als het programma is ingericht rekening houdend met de Covid-19 voorschriften.

Ik meld mij aan voor de Introductie Inner Singing

Datum & tijd

zondag 30 augustus
10.00 – 12.30 uur

Locatie

Frankenslag 11
2582 HB Den Haag

Parkeren 3 euro per uur.
Goed bereikbaar met OV, tram 1 op 5 minuten lopen.

Maximum aantal deelnemers 8.

Kosten

€ 45,00 (incl. btw)
Inclusief koffie, thee, lekkers

Yoga & mantra

Tijdens deze cyclus van vier donderdagavonden leer je je door middel van subtiele yoga verbinden met klank. Door écht contact te maken met je lichaam kan er begrip, verzachting en transformatie ontstaan. Klank maakt trilling. Deze resoneert in je lichaam. Door deze toe te laten leer je te luisteren naar je lichaam. Je aanwezigheid in het hier en nu zal erdoor verdiepen.

Mantra zingen creëert flow. De herhaling en het zingen op een eenvoudige manier helpt om te gaan ervaren dat je het niet hoeft te doen, maar dat de trilling die in beweging komt haar eigen dynamiek heeft. Hierdoor kan het zingen ingetogen zijn, maar ontstaat er soms ook uitbundigheid of meerstemmigheid. We beginnen zittend en zullen soms ook staan of bewegen, dat gaat vanzelf.

Het afronden met een lange ontspanning geeft een diepe integratie van wat ervaren is. We zullen dit met live muziek begeleiden.

Net als de natuur zijn we constant in beweging en gaat alles vanzelf. Door te voelen wat er in je leeft en daar op een natuurlijke manier in mee te bewegen word je weerbaar en laat weerstand vanzelf los.

Tijdens deze cyclus wordt Chantal muzikaal ondersteund met percussie en gitaar door Remco Hooijkaas.

Maximaal aantal deelnemers: 8.
Zowel de locatie als het programma is ingericht rekening houdend met de Covid-19 voorschriften.

Luister alvast naar deze mantra Kamanaya

Een aantal jaar geleden schreef ik de mantra ‘Kamanaya’ over ons verlangen naar één worden met de ander en hoe dat ons thuis wil brengen. Deze zingen we natuurlijk ook tijdens deze workshop.

Ja, ik kom naar yoga & mantra

Datum & tijd

4 donderdagen

24 september
1 oktober
8 oktober
15 oktober

19.30 – 21.30 uur

Locatie

Frankenslag 11
2582 HB Den Haag

Parkeren tot 13.00 uur gratis, daarna 3 euro per uur.
Goed bereikbaar met OV, tram 1 op 5 minuten lopen.

Maximum aantal deelnemers 8.

Kosten

€ 85,- per persoon