Don’t be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow

Cyndi Lauper

Privésessies stembevrijding – Den Haag

Wil je een diepgaande stap zetten in je persoonlijke bewustwording door middel van vrije stem, stemexpressie en lichaamswerk?

Boek een serie van drie privésessies stembevrijding, waarin Chantal Goossens je begeleidt.

Een verdiepende stap – privésessies stembevrijding

Verlang je naar expressie geven aan wie je bent en wat je voelt?
Geef gehoor aan wat wil klinken. Leer te luisteren naar wat je lichaam je vertelt.

Een serie van drie privésessies met Chantal Goossens is een diepgaande stap in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Een sessie duurt 70 minuten. In het contact tussen jou en Chantal dient zich vanzelf aan waar ruimte en inzicht mag komen.

Tijdens deze sessies kunnen patronen die zich fysiek hebben vastgezet, worden losgelaten en doorstromen. Ook kan een nieuwe ruimte van aanwezigheid worden ervaren. En natuurlijk ga je de vrijheid van je stem beleven.

Thema’s die ik vaak tegenkom:

  • ruimte innemen & grenzen aangeven

  • ontspanning & verzachting

  • zelfvertrouwen & je uitspreken

  • luisteren naar je lichaam

  • vitaliteit

  • moed & draagkracht

  • aanvaarding

Serie van drie sessies

Particulieren:  € 345,- inclusief btw.
Bedrijven: € 345,- exclusief btw.

Chantals manier van werken is uniek. Ze gebruikt klank, verbonden-spreken en verbonden-zingen als methode waarmee je met vrije stem de waarheid van dit moment uit in contact met de ander. Het werk toont de impact die we hebben als we onszelf toestaan volledig te zijn wie we zijn. Chantal kan een persoon lezen door naar de stem te luisteren en met het lichaam te werken.

Chantal is gediplomeerd Stemwerktherapeut, Yogadocent, Stembevrijder en Presentatietrainer. Ze werkte 7 jaar als docent aan de opleiding tot Stembevrijder. Zij geeft trainingen in binnen- en buitenland met betrekking tot persoonlijke kracht en zichtbaarheid. Chantal is een erkend CRKBO-docent.

“Chantal is een zeer intuitief mens die heel goed aanvoelt wat iemand nodig heeft op een bepaald moment. Haar zorgvuldige en openhartige benadering hebben een geweldig diepgaand effect.”

“Het voelde heel veilig, Chantal lijkt wel een soort paardenfluisteraar, maar dan met mensen.”

“Wat jouw werk doet, is dat dat wat zich aandient steeds meer ruimte mag krijgen, waardoor ik voel dat ik ook steeds meer ruimte moeiteloos inneem. Ik zie steeds meer de humor van het leven.”