Ik vertrouw me toe
Ik buig mijn hoofd
Ik adem uit
Om ruimte te scheppen
Om los te laten wat me in de weg zat

Tweedaagse Inner Singing
met het thema ‘Loslaten’

Deze tweedaagse workshop Inner Singing laat je ervaren wat de trilling van je eigen stem voor je kan doen. Zingend laat je los.

Zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober in Den Haag

Tweedaagse Inner Singing met het thema ‘loslaten’

De herfst is een passende periode om ruimte te maken voor wat of waarin jij los mag laten.

Soms hebben we nieuwe inzichten, maar ons lijf houdt nog oude patronen vast. Daardoor ontstaat spanning. Met stem- en lichaamswerk kun je de spanning loslaten en kan je systeem doorstromen en het nieuwe gaan leven. Daarom kan het fijn zijn om reflectietijd te nemen.

Tijdens deze tweedaagse kun je ervaren wat de trilling van je eigen stem voor jou kan doen. Door je te verbinden met het ene dat je nu voelt en de klanken te zingen die daarbij horen, ontstaat er ruimte. Er komt beweging en inzicht in wat zich mogelijk heeft vastgezet.

Iedere klank die je zingt is een nieuwe kans om los te laten in het huidige moment. Je leert jezelf steeds dieper en ruimer toe te laten.

Tijdens deze dagen werken we met een combinatie van mantrazang, klankimprovisatie, lichaamsbewustzijn, zelfonderzoek en voldoende stilte.

We doen veel in de hele groep en af en toe een oefening alleen en in twee- of drietallen.

We houden de groep klein zodat er genoeg adem en beweegruimte is. We creëren een bedding waarin je kunt ontspannen en contact met jezelf en anderen kunt ervaren op een natuurlijke manier.

Datum & tijd

zaterdag 22 oktober & zondag 23 oktober 2022
10.00 – 17.00 uur

Locatie

Kerkje in de Rogstraat nr 9
2584 XA Scheveningen

Betaald parkeren € 2 per uur.
Parkeergarage van de Hoogvliet om de hoek, ook betaald.
Goed bereikbaar met OV/tram 1 op 2 minuten lopen

Kosten

€ 255,00 (incl. btw)
Inclusief koffie, thee, lekkers (zelf lunch meebrengen, er zijn ook lunchgelegenheden in de buurt)

Over Chantal Goossens

Chantal Goossens is gediplomeerd Stemwerktherapeut, Yogadocent, Stembevrijder en Presentatietrainer. Ze werkte 7 jaar als docent aan de opleiding tot Stembevrijder. Zij geeft trainingen in binnen- en buitenland met betrekking tot persoonlijke kracht en zichtbaarheid. Chantal is een erkend CRKBO-docent.