Sing through my voice
Play through my hands
Let the way be open

Beautiful Chorus

Eendaagse workshop Inner Singing
over Vertrouwen

Ervaar levendigheid, kracht en nieuwe inspiratie. In deze Inner Singing workshop laat je je stem klinken en ontstaat er een ruimte waarin je vertrouwen groeit en je hart zich opent.

Er is live muzikale begeleiding en veel ruimte voor jouw vrije stem.

Eendaagse workshop Inner Singing

Tijdens een workshop Inner Singing werken we met klankmeditatie, mantra’s en vrije improvisaties waarbij het lichaam steeds het startpunt is. Deze dag verbinden wij wat we doen met het thema, zodat daar verdieping op kan komen.

Onze stem is verbonden met wie we zijn. Daarom gaat de beweging steeds over dichtbij onszelf blijven. Dan is het soms verrassend wat er wil klinken. Én het klopt altijd.

Je zult ontdekken dat jouw stem het vanzelf doet als je aanwezig blijft in het moment. Daarbij is het lichaam als instrument helpend. Het lichaam is altijd nu in tegenstelling tot onze denkgeest die vaak vooruit of terugdenkt. Door gewend te raken aan het lichaam en de adem als startpunt van je zingen, krijg je een stevige houvast.

In de ochtend doen we o.a. verschillende speelse en lichaamsgerichte oefeningen waardoor je op een natuurlijke manier steeds vrijer gaat klinken.

In de middag is er ruimte om met muzikale begeleiding een individuele stap te zetten. Daar creëren we een veilige bedding voor zodat het een stap is die je past.

We houden de groep bewust klein.

Maximaal aantal deelnemers: 10

Chantal wordt in de middag ondersteund door een muzikant.

Data & tijden

zondag 10 maart
thema Vertrouwen
10.00 – ca. 17.00 uur

Locatie

Kerkje in de Rogstraat nr 9
2584 XA Scheveningen

Betaald parkeren ca. € 2 per uur.
Parkeergarage van de Hoogvliet om de hoek, ook betaald.
Goed bereikbaar met OV/tram 1 op 2 minuten lopen

Kosten per eendaagse

€ 125,00 (incl. btw)
Inclusief koffie, thee, lekkers (zelf lunch meebrengen)

Over Chantal Goossens

Chantal Goossens is gediplomeerd Stemwerktherapeut, Yogadocent, Stembevrijder en Presentatietrainer. Ze werkte 7 jaar als docent aan de opleiding tot Stembevrijder. Zij geeft trainingen in binnen- en buitenland met betrekking tot persoonlijke kracht en zichtbaarheid. Chantal is een erkend CRKBO-docent.