Stembevrijding door yoga met mantra’s en meditatie

Bij Inner Singing leer je je door middel van subtiele yoga verbinden met klank. Door écht contact te maken met je lichaam kan er begrip, verzachting en transformatie ontstaan. Klank maakt trilling. Deze resoneert in je lichaam. Door deze toe te laten leer je te luisteren naar je lichaam. Je aanwezigheid in het hier en nu zal erdoor verdiepen.

Mantra’s zingen

Mantra zingen creëert flow. De herhaling en het zingen op een eenvoudige manier helpt om te gaan ervaren dat je het niet hoeft te doen, maar dat de trilling die in beweging komt haar eigen dynamiek heeft. Hierdoor kan het zingen ingetogen zijn, maar ontstaat er soms ook uitbundigheid of meerstemmigheid. We beginnen zittend en zullen soms ook staan of bewegen, dat gaat vanzelf.

Helderheid van geest door meditatie

In de meditatie kun je ervaren hoe klank en zang bijdraagt aan helderheid van geest en directere waarneming. De energie die je gegenereerd hebt doet haar werk in jouw systeem. Het afronden met een lange ontspanning geeft een diepe integratie van wat ervaren is. Het liefst begeleiden wij dit met live muziek.

Meebewegen op de stroom

Net als de natuur zijn we constant in beweging en gaat alles vanzelf. Door te voelen wat er in je leeft en daar op een natuurlijke manier in mee te bewegen word je weerbaar en laat weerstand vanzelf los.

Liefde kennen is weten dat liefde nooit gevonden kan worden, want ze schijnt in het zoeken, het vinden, het verliezen, in de kracht van het schijnen, zelfs in de stilte van de nacht’ (Jeff Foster)

Een aantal jaar geleden schreef ik de mantra ‘Kamanaya’ over ons verlangen naar één worden met de ander en hoe dat ons thuis wil brengen. Hier kun je die beluisteren.

Beluister Kamanaya

Yoga & Mantra events

Er worden regelmatig Yoga & Mantra events georganiseerd. Kijk daarvoor bij Events.

Deze beoefening, waarin je kunt voelen dat je ruimer bent dan je persoonlijkheid, kan je ondersteunen. Het leert je genieten en ontspannen in je eigen essentie. Er ontstaat een moeiteloos geven en ontvangen, vanuit overvloed, niet vanuit behoeftigheid.

Mijn ervaring is dat yoga, gecombineerd met mantra’s zingen en meditatie helend kan werken. Het ten diepste voelen van je verlangen, dat uiten en ontspannen. Telkens weer ben ik verbaasd en dankbaar hoe diep dit ons raakt en ons ook sterkt.

Chantal Goossens - Inner Singing opleiding stembevrijding

Chantal Goossens

Chantal heeft haar werk met het lichaam en stem als ingang de afgelopen 15 jaar ontwikkeld en verfijnd. Haar manier van werken is uniek. Ze gebruikt klank, verbonden-spreken en verbonden-zingen als methode waarmee je met vrije stem de waarheid van dit moment uit in contact met de ander.

Zij heeft de opleiding tot Inner Singing Facilitator ontwikkeld.